Overheaddeuren type HT

De HT deur is de standaard industriŽle overheaddeur voor verschillende toepassings-gebieden. Dit deur type kenmerkt zich door zijn afwijkende paneelopbouw ten opzichte van de markt. Hallington Doors heeft voor haar paneelopbouw gekozen voor een ďsandwichĒ principe en zorgt hierdoor voor een nominale dikte van 60 mm voor haar standaarddeur.
Tevens genereert dit principe een grote stijfheid van de panelen waardoor deurbreedtes tot 13 meter mogelijk zijn (120 mm dik paneel).

Door de flexibele en volledig geautomatiseerde productiestraat zijn klant specifieke wensen in uitvoering en toepasbaarheid mogelijk. Het is o.a. mogelijk om verschillende plaatmaterialen toe te passen, variŽrend van staal in stucco design (standaard), vlakke staalplaat, aluminium tot roestvast staal, evenals combinaties hiervan.
Tevens behoren verschillende isolatie diktes tot de mogelijkheden, deze variŽren van 60 tot en met 180 mm dik.
Op deze manier is de overheaddeur ook inzetbaar als koel- en/of vriesdeur. De overheaddeuren uitvoeren in een dikkere uitvoering heeft ook als gevolg dat de isolatiewaarden hoger zijn. Tegenwoordig is dit ook een belangrijk aspect van een deur i.v.m. de isolatie van een pand. Hierdoor kan warmte verlies beperkt worden en voldoet deze aan milieunormen. Referentie-projecten
 Downloads