Onderhoudscontract

Het meest efficiŽnt is om service en onderhoud uit te besteden aan een bedrijf. Het maakt niet uit of het een organisatie met een of meer vestigingen. Een onderhoudscontract biedt u een garantie ten aanzien van het jaarlijks uitvoeren van preventief onderhoud. Dit alles in combinatie met uw specifieke en persoonlijke wensen. Na het uitgevoerde onderhoud krijgt u van ons een gedetailleerd inspectierapport van de betreffende deuren.

Goed (preventief) onderhoud kan voorkomen, dat kostbare stilstand en onverwachte, vaak hoge reparatiekosten ontstaan. Met een onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw deuren, maar voldoet u tevens aan de wettelijke verplichting tot het jaarlijks onderhoud (volgens de eisen van NEN-EN 12635). U heeft permanent een goed inzicht hoe de conditie is van uw deuren.

Indien u een vrijblijvende offerte wilt hebben voor een onderhoudscontract kunt u reageren via het "stel een vraag" formulier. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om direct contact op te nemen door ons te bellen, wij staan u graag te woord.